OPIS

ZGLOBOVIT

MUCE VAS BOLNE KOSTI, UKOČENI,BOLNI I
UPALJENI ZGLOBOVI?

POTRAŽITE U SVIM LJEKARNAMA!

Jedinstvena formula 100% prirodnih i sigurnih sastojaka koji doprinose normalnom stvaranju vezivnog tkiva i održavanju normalnih kostiju te svježih, udobnih i normalnih zglobova.

Preporučujemo:

Zglobovit sadrži: hrskavicu morskog psa, glukozamin, hijaluronsku kiselinu, prirodni salicin iz kore bijele vrbe, kurkumin, MSM, tamjan, selen i mangan.

BESPLATNI SAVJETI: dr. med. Dijana Heder

PhoneTel: 01.3535578
zglobovit
BOLNI ZGLOBOVI

Bolni zglobovi pogađaju veliki broj ljudi, svi smo u životu imali neku bol u zglobu. Međutim, ozbiljna i trajna oštećenja zglobova poseban su i težak problem svakom oboljelom. Kakve su to bolesti, kako se liječe i kako ih možemo ublažiti?

BOLESTI SUSTAVA ZA POKRETANJE

Bolesti sustava za pokretanje (kosti, zglobovi, mišići) najčešći su medicinski problemi, ali iako nisu životno opasne bolesti, za bolesnika su vrlo neugodne jer je njihova prisutnost praćena pojavom boli te smanjenom i otežanom pokretljivošću. Razvoj bolesti dovodi do gubitka funkcije zglobova ili mišića, a time i do lošije kvalitete života i gubitka radne sposobnosti, što je velik socioekonomski i javno zdravstveni problem. Osim degenerativnih i upalnih bolesti, lokomotorni sustav pogađaju i ozljede kao što su uganuća, prijelomi, iščašenja i istegnuća koja se događaju kod pretjeranih napora na radnom mjestu ili prilikom sportskih i rekreativnih aktivnosti.

zglobovit
Imate pitanja u vezi naših proizvoda? Kontaktirajte nas
i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!
POSTAVI PITANJA