OPIS

VITAGIN FORTE

PRIRODNA I SIGURNA ZAŠTITA INTIMNOG
ZDRAVLJA ŽENA

ZA ODRŽAVANJE URAVNOTEŽENE VAGINALNE MIKROFLORE, JACANJE OTPORNOSTI ORGANIZMA, SMANJENJE GENITALNIH UPALA I UBLAŽAVANJE MENSTRUALNE BOLI

POTRAŽITE U SVIM LJEKARNAMA!

Učinkovita kombinacija koja štiti sluznicu rodnice od razvoja i posljedica vaginalnih infekcija (bakterija, gljivica, virusa…) i smanjuje učestalost recidivirajućih infekcija. Prirodna i sigurna zaštita intimnog zdravlja žena, jača imunitet, uravnotežuje vaginalnu mikrofloru, smanjuje genitalne upale i ublažava menstrualnu bol.

VitaGIN FORTE se koristi u prevenciji infekcija, prevenciji recidiva i kao potpora standardnoj terapiji:

VITAGIN FORTE, 30 kapsula

BESPLATNI SAVJETI: dr. med. Dijana Heder

PhoneTel: 01.3535578
Beta Glucan
VAGINALNA FLORA

Vaginalna flora je naziv za bakterije koje žive unutar vagine i označava ravnotežu između “dobrih” i “loših” bakterija na vaginalnoj sluznici. Dijete se rodi sa sterilnom vaginalnom florom, ali ubrzo nakon rođenja ona se naseljava raznim vrstama mikroorganizama, koji, ukoliko su u ravnoteži, formiraju zaštitni biofilm na vaginalnoj sluznici. Proizvodnjom mliječne kiseline održavaju kiselost vaginalne sluznice oko pH 4-4,5. Kisela sredina i zaštitni biofilm sprječavaju naseljavanje i prevagu patogenih mikroorganizama. Gotovo sve vaginalne tegobe nastaju uslijed poremećaja vaginalne mikroflore.

NARUŠENA VAGINALNA MIKROFLORA

Smatra se da oko 60-70% žena ima narušenu vaginalnu mikrofloru. Vaginalna mikroflora može biti narušena raznim čimbenicima kao što su stres, trudnoća, rizičan i nezaštićen spolni odnos, razne bolesti, menstruacija, menopauza, antibiotici , neadekvatna sredstva za osobnu higijenu i sl. Mikroorganizmi koji su inače sastavni dio vaginalne flore i nisu patogeni, tada to postaju i izazivaju neku od vaginalnih infekcija poput kandidijaze ili bakterijske vaginoze.

Beta Glucan
Imate pitanja u vezi naših proizvoda? Kontaktirajte nas
i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!
POSTAVI PITANJA