OPIS

Immuno FD 500 mg

KARCINOM, RAK, TUMOR

PRIMJENA IMUNOLOŠKE TERAPIJE U

LIJEČENJU KARCINOMA

POTRAŽITE U SVIM LJEKARNAMA!

KAKO smanjiti nuspojave kemoterapije: povraćanje, mučnine, umor, gubitak apetita, gubitak kose...?

KAKO smanjiti, zaustaviti ili usporiti rast tumora?

KAKO spriječiti i usporiti širenje metastaza?

KAKO produžiti periode remisije i preživljavanja?

Novi način pomoći oboljelima od malignih bolesti iz JAPANSKIH MEDICINSKIH GLJIVA U PREKO 1000 KLINIKA U SVIJETU PRIMJENJUJE SE KAO NADOPUNA STANDARDNIM TERAPIJAMA

*Rezultati mogu varirati od osobe do osobe.

BESPLATNI SAVJETI: dr. med. Dijana Heder

PhoneTel: 01.4881600
IMUNOTERAPIJA

Imunoterapija je najnovija grana moderne onkologije koja koristi imunološki sustav organizma, bilo direktno ili indirektno, u borbi protiv raka.

Naš organizam ima prirodnu sposobnost zaštite od bolesti, uključujući zloćudne. Imunološki sustav može prepoznati razliku između zdravih i zloćudnih stanica i eliminirati potonje iz tijela. Imunoterapija ili biološka terapija obnavlja, stimulira ili pojačava prirodnu antitumorsku funkciju imunološkog sustava.

Potvrda velikog značenja imunoterapije u modernoj medicini je prošlogodišnja Nobelova nagrada za medicinu dodijeljena za istraživanja u području imunoterapije.

immuno
BOLJE PODNOŠENJE I MANJA ŠTETNOST KEMOTERAPIJE

Djelotvornost imunoterapije najbolja se pokazala u kombinaciji s kemoterapijom.

Smanjuje kronični umor, malaksalost i iscrpljenost, smanjuje gubitak kose, poboljšava apetit i vraća energiju, poboljšava san i raspoloženje, izaziva manje mučnine, povraćanje i proljeve, smanjuje oštećenje jetre i pomaže u održavanju normalnih nivoa jetrenih enzima za vrijeme kemoterapije. Kao jak antioksidant smanjuje oštećenja zdravog tkiva uzrokovana zračenjem, smanjuje toksičnost kemoterapije na koštanu srž, pa time smanjuje i pad vrijednosti leukocita, trombocita i eritrocita za vrijeme kemoterapije te povećava učinkovitost kemoterapije.

Imunoterapija može poboljšati učinkovitost kemoterapije djelovanjem na imunološki sustav i dovesti do značajnog smanjenja nuspojava ili popratnih pojava kemoterapije. Uz pomoć imunoterapije, kemoterapija postaje podnošljivija i manje štetna za pacijente oboljele od malignih bolesti.

REZULTATI KORIŠTENJA

Rezultati korištenja imunološke terapije pokazuju se u usporavanju ili zaustavljanju rasta tumora, stvarnog smanjenja tumorske mase, zaustavljanja širenja metastaza, produženog vremena preživljavanja, produženja perioda remisije bolesti i poboljšanja kvalitete života i boljeg općeg zdravstvenog stanja oboljelih od zloćudne bolesti.

U Hrvatskoj je pacijentima i njihovim obiteljima osigurano i liječničko savjetovalište, pa je tako dr.med. Dijana Heder na raspolaganju za sve informacije, savjete i psihološku pomoć i podršku na telefon: 01.4881600.

Imate pitanja u vezi naših proizvoda? Kontaktirajte nas
i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!
POSTAVI PITANJA